Pullahiiren blogista bongasin herkulliselta kuulostavan juustokakku-reseptin. Vähän annosta suurentamalla ja hiukan muunneltuna resepti tässä.

Omarsuklaa-juustokakku

Pohja:

  • 2 pötköä (350g) dominopipareita
  • 75 g sulatettua margariinia

Täyte:

  • 5 liivatelehteä
  • 1.5 dl Dooleys-likööriä
  • 400g Mascarpone-juustoa
  • 4 dl Flora Vispiä
  • 1/2 dl sokeria
  • Omar-suklaalevy

Murskaa piparit ja sekoita niiden joukkoon sulatettu margariini. Painele hyvin 28 cm reunavuoan pohjalle. Laita liivatteet kylmään veteen pehmentymään. Vatkaa Flora Vispi löysäksi vaahdoksi. Sulata suklaa. Kuumenna Dooleys-likööri kattilassa ja lisää joukkoon liivatteet. Notkista tuorejuusto kulhossa ja lisää joukkoon sulatettu suklaa, sokeri sekä Dooleys-liivateseos. Lisää varovasti vaahdotettu kerma. Kaada täyte keksimurupohjan päälle ja anna hyytyä ainakin 4 tuntia jääkaapissa. 
 

1971855.jpg

Tämä on mielettömän hyvää. Koristeena päällä silikonimuotilla tehtyjä valkosuklaaruusuja. Vaalenpunaiset tomuvärillä värjättyjä.