Täytyyhän nimppareilla tietysti myös täytekakkua olla. Viiden munan perinteinen sokerikakku, leikattuna neljään osaan. Täytteenä mustikka-valkosuklaa moussea. 

1971853.jpg

Ensimmäistä kertaa kokeilin sokerimassalla kakkua päällystää. Ei kyllä helppoa ollut. Monta kertaa sain kaulita, aina jäi jostain kiinni ja repesi. Lisää tomusokeria ja uudestaan. Lopputulokseen suht tyytyväinen, vaikka repeämiä edelleen. Oli myös vaikea saada reunat siistiksi. Sokerimassaa meni melkein koko 500g paketti. Lahjanauhan värjäsin nestemäisellä pinkillä värillä. En kyllä tuosta sokerimassankaan mausta tykkää (parempaa kuin marsipaani), mutta kivasti siitä saa koristeita tehtyä.

1971852.jpg

Mustikka-valkosuklaamousse:

  • 100 g Kalev mustikka-valkosuklaata
  • 1 prk Flora Vanillaa
  • 1/2 prk Mascarponejuustoa
  • 100g mustikoita
  • 1/2 dl sokeria
  • 3 liivatelehteä
  • 3 rkl mehua

Liota liivatteita kylmässä vedessä kymmenen minuutin ajan. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi, lisää Mascarpone juusto, sulatettu suklaa, jäiset mustikat ja sokeri.  Liuota pehmenneet liivatteet kuumaan mehuun ja sekoita täytteen joukkoon. Täytä kakku ja anna hyytyä jääkaapissa.

1974461.jpg